2008. december 10., szerda

Hmmm...

Csomó régi mesémet nem találom, pedig viccesek. Ha meglesznek, akkor is csak valószinüleg papiron, és akkor gépelhetem újra. Ráadásul nyilván nem fogom megállni, hogy kicsit gyomláljak is stilisztikai és nyelvtani hibákat. Ilyen jó címek vannak:

A hívás
Robbanó papok
Talán mégse...

És egyet ép most írok. Ami nem egy egyszerű eset. Mese keresés közben találtam egy csomó régi képet, ezekböl párat majd felteszegetek.

Mesék sehol, mese nincs. A Hívás meglesz Sanyitól (másból nincs nálad másodpéldány?), a Robbanó papokat újraírhatom, mert elsőre nem lett olyan jó, és nem túl hosszú, a Talán mégse egy Lovecraft utánérzés, valahol a stilusgyakorlat és a paródia határán, nagy kár nem lesz érte. Van még egy cím nélküli, azt megtaláltam kézírásos (!) formában, jobb híján beírom onnan, emlékeztet mondjuk a Gyíkocskára. Az új mű még púpos gyerek a prés alatt, és most karácsonyra kéne valami kerékpárhoz köthető a Meseblogra. Remélem, nem lesz túl sok meló a kórházban... és képek:








Jókedv és vidámság...

1 megjegyzés:

Lueff Sanyi írta...

Hát most rendszeres olvasó lettem. Ez jó. Tovbi jó, hogy az emlegetett "A Hívás" egy példánya nálam van. Azt hiszem, ez az egyetlen fennmaradt példány. Régóta tervezem, hogy "beszkennelem". Akko pöntyögni sem kell.

És egy kérdés bár lehet, hogy ez kicsit mesterkélt: édesvizi vagy sósvizi? Csak azért mert ....három tenger mosta...