2008. december 8., hétfő

Hát...

Két meghívó egy napra elég lesz. Visszon nekilátok az örökzöld szösszenetek összegyüjtésének. Két bölcs megjegyzés kapásból: "A lét tautologikus" értsd: ami létezik, saját jogán létező, és ezért nem igényel mentséget és magyarázatot. A második: "Miért van az, hogy az afrodiziákumok jellemzően hiperalergének?" És tényleg: csoki, olajos magvak, tojás, koffeines italok, alkohol... Hiába, szeretni veszélyes...

3 megjegyzés:

Olivér írta...

na drága Ádám,
kicsit elérzékenyültem hogy elsőkközt gondoltál rám ezzzel kapcs.
meg gondolkodtam e h jó-e elsőnek kommentet irni.
az is eszembe jutott h milyen irdatlan sokáig tart neked ezeket leirni, marha jó a vak gépírás, sztem tanuld meg.
most kapásból még az a biciklistás irásod jut eszembe az apolalipszis utái kihaltságban meg valami pokollények:)
kéne már szaunázni. nem jött be tegnap az a csaj sajnos, de még van a tarsolyomban egy lehetőség.
valójában elvetve a 'reális", "földönjárok" gondolkozást, már tényleg azon jár az agyam h elmegyek spanyolba Cristinához, komolyan az egyetlen csaj akit ismerek akivel tudnék élni, nagyon rendben van, szeretjük egymást estébé. majd küldök vidiket rola, gitározik meg énekel nekem rajta:) na mind1 nem vágyódom vagy kötődöm durván a dologhoz, csak jó érzés így az egész ahogy van, nem nyüglődöm, örülök az egésznek ugy ahogy esett:)
jézus most néztünk film verzión alice csodao-bant, naggggyon beteg volt, szétröhögtemmagam:)
meg nosztalgiából lefőztem azért ma egy filteres pu ehrt:D de ebböl jó egy litert is csináltam és ojan sötét volt mint egy jó sötét dolog, szerintem festik e doktorcsenék
na jo8ccaka. csá

Olivér írta...

by the way nem is tudtam hogy igy meg lehet hivni ide embereket, elvileg nekem is van de azt csak info tananyagbol csináltam, nem fejlesztettem, megnézheted a külalakja aranyos, meg asszem van pár vicces versszerüség régebbről, az egyikhez csatoltam egy tátrásképet(LOVE)
ja meg azt sem meséltem hogy azon a szombaati kurzuson találkoztam egy debreceni srácal, bakker halál rád emlékezteet. iszonyat lexikális tudásanyag, nem dolgozik, egyetemen van asszem és 16 órás műszakban tágítja az agyát, nem vágom egyszerüen minden érdekli, biztos nem százas, meg szemüvege is van és szakálla, szoval nagyon emlékeztet rád, mondjuk mint te kicsit régebben, igazság szerint ez az utolsó periódus amibe most vagy inkább nebezném a kiégett korodnak:), szal nem az jut eszembe hogy a toppon meg minden, de neked sem hiszem, de nem is para, csak ne veszisd el a fejed, fosban könnyü komolyan venni az egészet magunk körül és azt gondolni arrol amit látunk meg érzékelünk hogy az a valóság vagy valami, csak akkor fájni is fog a torkunk mer mélyen benyeljünk a LÓpéLÓt:) nem akarom osztani az észt de ezt hozod ki belőlem, és ha nem ezen a blogon akkor hol van ennek helye:P haha.
szoval cak ugy nézd a dolgokat mikor azt gondolod h rosszul alakulnak h ez kva átmeneti és egy hossú cikkcallos diagrammból ami lentről fölfele haladva ér véget, pillanatnyilag egy centis leszálló részben vagyunk, de lehet hogy nem igy kell elképzelni:)

by the way ezt ismered?---> http://wwwold.sztaki.hu/~smarton/vegtelen/siraly.htm

lúj írta...

atyaég, ti aztán grafománok vagytok... csak kicsit vagyok online... Ádám, én short versiont kérnék, ha lehet, addig is küldök neked karácsonyos-adventest, csak úgy.